Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Streetart IJmuiden Rauw aan Zee

Streetart IJmuiden Rauw aan Zee

In het havengebied van IJmuiden wordt deze zomer op verschillende locaties langs de route naar IJmuiden aan Zee, streetart gerealiseerd. Dit is onderdeel van het project de Rauwe Loper van de gemeente Velsen. Met deze streetart route wil de gemeente bezoekers en inwoners van IJmuiden het rauwe karakter van IJmuiden laten ervaren, de toegankelijkheid verbeteren en met trots laten zien wat IJmuiden allemaal te bieden heeft. En RIGO Verffabriek levert natuurlijk met veel plezier de verf voor dit kunstproject!

De gemeente heeft voor dit project de samenwerking gezocht met o.a. Amsterdam Street Art  https://www.facebook.com/AmsterdamStreetArt en kunstenaarsformatie: Bier en Brood https://www.facebook.com/bierenbrood/ . Op maandag 17 augustus zullen de kunstenaars gaan starten. Verwacht wordt dat de kunstenaars uiterlijk 31 augustus klaar zijn.

 

Er wordt gestart met 2 locaties:

  • Wageningen Marine Research, Haringkade
  • Aannemingsmaatschappij de Branding

Leuk om een kijkje te gaan nemen deze zomer! Blijf op de hoogte van alle locaties langs de route via: https://www.facebook.com/events/2696801170641607/?notif_id=1594303844110188&notif_t=event_description_mention&ref=notif .

< Terug naar het overzicht