Het Witte Theater in IJmuiden heeft haar deuren opnieuw geopend. En hoe! Het prachtige monumentale pand, wat oorspronkelijk gebouwd werd als energiecentrale, heeft een complete metamorfose ondergaan. Het Witte Theater ontvangt geen subsidies meer en Marcel Klein Ovink, de nieuwe eigenaar van het theater, wil er weer een bruisende en energieke plek van maken in Velsen. Wij dragen het Witte Theater een warm hart toe, en hebben hen met raad en daad, en uiteraard met allerhande verf en lakproducten, geholpen het theater een nieuw uiterlijk te geven. Alle vloeren, wanden, kozijnen en veel van de meubelen hebben een nieuwe look gekregen met producten van RIGO Verffabriek. Onze collega Amanda zorgde voor de het plan, de vormgeving en de begeleiding.

Al met al een geslaagd interieur project, waarbij zowel oude vertrouwde technieken zijn toegepast, als nieuwe producten (theatervloer is behandeld met UV Lyght olieprimer en UV Lyght lak van RigoStep), en experimentele technieken, zoals de gouden muur van de theaterzaal.

RIGO Verffabriek blijft als sponsor aan het Witte Theater verbonden. Wellicht mogen we u daar eens ontvangen!IMG_5259 IMG_5251 IMG_5262 IMG_5255 IMG_5253 IMG_5263