Afgelopen vrijdag was het zover. Sinterklaas kwam langs bij Ursa Paint. In de binnentuin zat een aantal kinderen vol verwachting te wachten op een mooi feestje. Vanaf 16:00 waren de kinderen welkom, om vervolgens te genieten van een glas limonade en pepernoten en andere lekkernijen. Rond 17:00 arriveerde de goedheiligman, met aan zijn zijde Productiepiet en Marketingpiet.

De kinderen waren lekker aan het tekenen en schilderen tot het bericht op de fabriek binnenkwam, dat de Sint ieder moment kon arriveren. De Sint werd welkom geheten door het gezang van de vele kinderen. Toen Sinterklaas de fabriek binnentrad klonk er een luid gejuich en begonnen alle kinderen te glunderen. De Sint ging zitten op de voor hem mooi versierde stoel en de eerste kinderen kwamen al met mooie tekeningen op hem afgelopen.

Sinterklaas had voor ieder aanwezig kind een leuk verhaal, met daarbij natuurlijk een bijpassend cadeautje. Productiepiet sprak met de kinderen af dat alle kinderen tegelijkertijd hun cadeaus mochten uitpakken. Marketingpiet deelde ondertussen pepernoten uit en vertelde leuke verhalen aan de kinderen.

Rond een uur of 18:00 hadden alle kinderen hun cadeaus in ontvangst genomen en was het grote moment van uitpakken daar. Alle kinderen waren dolenthousiast met hun gekregen cadeaus. Sinterklaas
en zijn pieten werden vriendelijk bedankt. Vervolgens was het tijd om de Sint en zijn pieten weer vaarwel te zeggen. Vol enthousiasme zongen de kinderen onder andere het lied ‘Dag Sinterklaasje dag’. Sint en zijn pieten verlieten de fabriek en de kinderen genoten nog even na van een feestelijke middag. Al met al was het een mooie middag in de fabriek van Ursa Paint.

IMG_1774 IMG_1773