EVA

In plaats van deze verfresten te verbranden in verbrandingsovens, worden alle bruikbare resten gesorteerd voor nieuwe muurverf. Natuurlijk wordt de verf eerst grondig getest op verscheidenheid van eigenschappen en inhoudsstoffen om zeker te zijn van de kwaliteit en de veiligheid.

EVA RE-USED MUURVERF BINNEN bestaat voor 97 – 99% uit hergebruikt materiaal. Een professionele, egaal dekkende muurverf voor binnen. Soepele en prettige verwerking, goede dekking, mooi mat, schrobvast.

EVA RE-USED MUURVERF BINNEN is een ideaal product voor de meest voorkomende met muurverf te behandelen ondergronden. Deze recycle muurverf heeft een zeer prettige verwerking met een prima dekking en matheid. De muurverf is goed schrobvast. EVA RE-USED MUURVERF BINNEN heeft een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

EVA RAL9010

   • ideale binnenmuurverf
   • prettige verwerking
   • goede dekking
   • schrobvast
   • verpakkingen 10 liter

————————————————————

Kleur: RAL 9010

Download hier alle productinformatie

Samenstelling
Ons verflab is voortdurend op zoek naar de minst schadelijke en meest effectieve grondstoffen. Op moment van publicatie geldt:
EVA RE-USED MUURVERF BINNEN bestaat voor 97 – 99% uit hergebruikt materiaal. Dit product is een mengsel van ingezamelde verfrestanten en is tevens zelf weer herbruikbaar.